Σημασιολογικά Ζεύγη - Σημασιολογικοί συσχετισμοί , Συνώνυμα , Αντώνυμα

Το βιβλίο "Σημασιολογικά Ζεύγη - Σημασιολογικοί συσχετισμοί , Συνώνυμα , Αντώνυμα" απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς , θεραπευτές ( λογοθεραπευτές , εργοθεραπευτές , ψυχολόγους , ειδικούς παιδαγωγούς) αλλά και γονείς.

Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω ,καθώς τα παιδιά σε αυτή την ηλικία μπορούν να αναγνωρίσουν το ίδιο ή το διαφορετικό , να αναπτύξουν τη μνήμη εργασίας , την παρατηρητικότητα , τη διάρκεια της προσοχής , τις γνωστικές λειτουργίες αλλά και την οργάνωση και ανάπτυξη του σημασιολογικού και προσληπτικού λεξιλογίου. Οι κάρτες είναι οπτικοποιημένες με σκοπό να κάνουν καλύτερη και πιο ευχάριστη την ενασχόληση του παιδιού με αυτές αλλά και να αντιληφθεί με μεγαλύτερη σαφήνεια το ζεύγος που απεικονίζεται σε αυτές.

Στο βιβλίο περιέχονται :

30 σημασιολογικά ζεύγη συσχετισμών

30 ζεύγη με συνώνυμα

25 ζεύγη με αντώνυμα

2 ειδικά καρτελάκια απόκρυψης ζεύγους

Αν είστε θεραπευτές

Το βιβλίο με τις κάρτες μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε αξιολογητικά ώστε να διακρίνετε ποιες έννοιες έχει κατακτήσει το παιδί και ποιες υπολείπονται , είτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας με σκοπό την εκμάθηση των σημασιολογικών ζευγών. Όταν το παιδί έχει εκπαιδευτεί και έχει μάθει τις έννοιες των καρτών μπορείτε να αποκρύπτετε το ένα από τα δύο ζεύγη με τα ειδικά καρτελάκια απόκρυψης με σκοπό να δείτε αν έχει επιτευχθεί ο στόχος.

Αν είστε γονείς

Το βιβλίο με τις κάρτες μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ώστε να βοηθήσετε το παιδί σας να κατανοήσει τις έννοιες «ίδιο - διαφορετικό» αλλά και τους σημασιολογικούς συσχετισμούς στους οποίους το ένα εξαρτάται από το άλλο (μαχαίρι - πιρούνι). Όταν θα έχετε δείξει τα ζεύγη στο παιδί και του είναι πλέον γνωστά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά καρτελάκια απόκρυψης με σκοπό να καλύψετε το ένα ζεύγος από το άλλο και να παίξετε ψάχνοντας το μέρος του ζεύγους που είναι κρυμμένο.

Σελίδες: 97

Διαστάσεις: 15x21 cm

Βάρος: 0,400 γρ.

Ιδέα, περιεχόμενο, σχεδίαση: Ναταλία Αθανασοπούλου

Εικονογράφηση: Canvas

ISBN: 978-618-00-2972-7

Copyright (2021): Ναταλία Αθανασοπούλου

Εκδόσεις: Ναταλία Αθανασοπούλου

*Το βιβλίο είναι σε έντυπη μορφή.
Πανελλαδική αποστολή 

25,00 €