Όροι και προϋποθέσεις

To speechless-no-more.com είναι ένας ιστότοπος της επιχείρησης με την επωνυμία «ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο "Speechless no more" Α.Φ.Μ 160440485 /  Γ' Δ.Ο.Υ ΠΑΤΡΩΝ, και έδρα στην Πάτρα , Τηλέφωνο: 6980879477. Η επιχείρηση πραγματοποιεί λιανικό εμπόριο βιβλίων και παιχνιδιών μέσω διαδικτύου ή με αλληλογραφία και στους παρόντες όρους χρήσης της ιστοσελίδας, θα αναφέρεται ως το "Κατάστημα".

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ιστότοπου και κάθε χρήστης που θα κάνει χρήση των υπηρεσιών του, θα θεωρείται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς, όπως αυτοί διατυπώνονται και χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους κατωτέρω όρους τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ιστότοπου και από κάθε συναλλαγή του με αυτό.

Τυχόν μελλοντικές τροποποιήσεις των όρων

Το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες μέσω του ιστότοπου για τις τροποποιήσεις και τις τυχόν αλλαγές και ρητώς διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές των όρων δεν θα περιλαμβάνουν παραγγελίες που ήδη έχουν γίνει.

Περιορισμός της ευθύνης

Το Κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων του, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών - αγοραστών, για την μη διαθεσιμότητα τους.
Ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση προϊόντων που του έχουν παραγγελθεί και για πληροφορίες ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του ιστότοπου του.
Δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που έχουν σχέση με την συμβατότητα της υποδομής των χρηστών και τη χρήση του, που ενδέχεται να παρουσιασθούν όταν οι χρήστες επιχειρούν την πρόσβασή τους στον δικτυακό τόπο ή επιχειρούν κάποια συναλλαγή. Επίσης ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα για κακόβουλες παρεμβάσεις τρίτων στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο που εμπεριέχεται στον ιστότοπο συμπεριλαμβανομένων κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών, σημάτων τίτλων κτλ. είναι πνευματική ιδιοκτησία του Καταστήματος και της ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και είναι προστατευμένα από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται, άνευ προηγούμενης γραπτής αδείας οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, διάδοση, ή μετάδοση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο, ή μέσο για εμπορικούς, ή άλλους σκοπούς.

Υποχρεώσεις του Χρήστη

Οι χρήστες του ιστότοπου συμφωνούν και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μην το χρησιμοποιούν για:

  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο και προκαλεί παράνομη βλάβη, ή προσβολή στο Κατάστημα ή σε οποιονδήποτε τρίτο.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου που προσβάλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο των πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών και κοινωνικών ηθών, κοινωνικών αξιών και της ανηλικότητας.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης ή δημοσίευσης όπως εσωτερικές, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε περιεχομένου που περιέχει ιούς ή οποιοδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή οποιοδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
  • Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, για την παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο όπως επίσης για τη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.


Πολιτική Τιμών

Στις αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στο e-shop της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνεται o Φ.Π.Α. Επίσης, στην τελική τιμή της παραγγελίας σας συμπεριλαμβάνονται τυχόν έξοδα αποστολής και λοιπές επιβαρύνσεις. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το Speechless no more διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παραγγείλατε θα καταβάλλετε το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Πληρωμή & Έξοδα Αποστολής

Δεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε κάθε περίπτωση αποδέχεστε ότι η παράδοση σε εσάς της παραγγελίας σας συνεπάγεται την υποχρέωση πληρωμής.

Αν επιλέξετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ως τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας θα εκτελείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων πληρωμής. Για ταχύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης του αντίτιμου της παραγγελίας σας -αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό και τον κωδικό της παραγγελίας σας στο speechless.no.moree@gmail.com

Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα πρέπει κατά την παράδοση της παραγγελίας σας να προβείτε στην πληρωμή προς την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που έχει αναλάβει την παράδοση, διαφορετικά η παραγγελία δεν θα παραδίδεται.

Όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, επάγγελμα (για τους ελεύθερους επαγγελματίες), ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, πόλη. Το τιμολόγιο/απόδειξη θα αποστέλλεται με την παραγγελία σας.

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα υπολογίζονται με βάση το ογκομετρικό βάρος του προϊόντος.

Παράδοση των αγορών σας

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, παραδίδουμε μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που δηλώνετε και στην οποία θα αποσταλεί η παραγγελία σας είναι σωστή. Η παράδοση του πακέτου σας θα πραγματοποιηθεί εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση του τρόπου πληρωμής. Σκόπιμο είναι να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους:

Α. Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, τηλεφωνικώς ή/και μέσω email, για να επιβεβαιώσουμε αν ακόμα επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπό αυτές τις συνθήκες.

Β. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω email επικοινωνία μαζί σας (εάν π.χ. προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν είναι ορθώς καταχωρημένα ή ενημερωμένα.

Σε περίπτωση που, λόγω ιδιαίτερων συνθηκών, το προϊόν σας δεν παραδοθεί εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, έχετε την επιλογή είτε να συνεχίσετε την αγορά με παράταση του χρόνου παράδοσης είτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας τηλεφωνικώς και την επιστροφή του χρηματικού ποσού που έχετε καταβάλει.